Informatie

Datum

Het event vindt plaats op donderdag 23 november. Locatie is Caballero Fabriek, Saturnusstraat 60, 2516 AH Den Haag.

Bereikbaarheid

De Caballero Fabriek is gevestigd aan de Saturnusstraat 60 te Den Haag. Het is aan te raden om met het OV naar het event te komen. Uitstaphalte: Melkwegstraat. Vanaf deze halte is het ca. 10 minuten lopen naar de Caballero Fabriek.

Komt u met de auto?

Volg vanaf het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Den Haag Centrum. Neem direct afslag 4 Voorburg. Bij deze afslag houdt u links aan en gaat u onder het Wilhelmina Viaduct door. Dan direct rechts afslaan naar de Regulusweg. Rij vervolgens door naar het stoplicht en sla links af. Rij door en sla linksaf de Melkwegstraat in. Bij de bouwwerkzaamheden vindt u rechtsaf de Saturnusstraat. Rijd deze weg helemaal uit naar het einde. Bij het hek rij je het parkeerterrein op.

U kunt uw auto het eerste uur kosteloos parkeren op het terrein van de Caballero Fabriek. /na het eerste uur betaald u €2,- per uur. Als het terrein vol is kunt u (voorlopig nog) onbetaald parkeren in de Saturnusstraat of Melkwegstraat.

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: events@sijthoffmedia.nl 

Meldt u binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van iBestuur – onderdeel van Sijthoff Media – zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Event-ontwikkelaar (inhoudelijke vragen)

Krystle Koers

stuur een e-mail

Congrescoördinator (logistieke vragen)

Myrthe Dekker

stuur een e-mail

Klantenservice (inschrijving / aanmelding)

T: 020 – 57 33 678

(Klantenservice is telefonisch bereiken van ma t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur)

stuur een e-mail


iBestuur organiseert dit event in samenwerking met: