NorthC

NorthC is dé marktleider in regionale datacenters en betrouwbare aanbieder van datacenter- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. Carrier- en cloudneutraal. We opereren in het hart van de metropoolregio’s Amsterdam, Rotterdam-Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen, maar ook in Duitsland. We zijn dus altijd in de buurt. Onze dienstverlening draait om persoonlijke relaties. Want wij geloven dat in de digitale wereld de mens nog steeds het belangrijkste is.

Dutch Data Center Association

Dutch Data Center Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. Wij verbinden inmiddels 93% van de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving. Wij verwoorden de standpunten van de industrie met betrekking tot regelgeving en beleidskwesties en werken daarin in een zo’n breed mogelijke coalitie.

DINL Stichting Digitale Infrastructuur Nederland

Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) is een coalitie van organisaties die zich samen inzetten voor een sterke digitale infrastructuur als basis van de Nederlandse digitale economie. DINL is de spreekbuis van duizenden bedrijven die de faciliteiten en online basisdiensten leveren voor onderwijs, wetenschap, consumenten en het brede bedrijfsleven. Het gaat hierbij om colocatie van IT, hosting- en clouddiensten, connectiviteit en interconnects, domeinen, open source kernsystemen van het internet en andere diensten die kunnen worden aangemerkt als digitale infrastructuur.

DINL maakt overheden, bedrijven en burgers wegwijs in de digitale economie en laat zien wat de kansen zijn om de positie van Nederland als internationale digitale koploper te versterken.

Google

Het is onze missie om alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken.

Microsoft

Our mission is to empower every person and every organization on the planet to achieve more.