SAP

SAP is een van ’s werelds toonaangevende producenten van software voor het managen van bedrijfsprocessen en ontwikkelt oplossingen die effectieve dataverwerking en informatiestromen tussen organisaties mogelijk maken.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Het ministerie van BZK borgt de kernwaarden van de democratie. BZK staat voor een goed en slagvaardig openbaar bestuur en een overheid waar burgers op kunnen vertrouwen. BZK draagt eraan bij dat burgers kunnen wonen in betaalbare, veilige en energiezuinige woningen in een buurt waar iedereen meetelt en meedoet en het prettig leven is.

TCS

Tata Consultancy Services is een organisatie op het gebied van IT-diensten, consulting en business solutions die al meer dan 50 jaar met de grootste bedrijven ter wereld samenwerkt. Dit jaar viert TCS in Nederland haar 30-jubileum als partner van toonaangevende Nederlandse bedrijven in hun groei- en transformatieprojecten.

Als onderdeel van de Tata groep, de grootste multinational groep van India, biedt TCS meer dan 606.000 van de best getrainde consultants ter wereld in 55 landen. De proactieve inzet van TCS op het gebied van klimaatverandering en het prijswinnende werk met gemeenschappen over de hele wereld, leverde een plek op in de leidende sustainability indices zoals de MSCI Global Sustainability Index en de FTSE4Good Emerging Index.