Steven Gort

Ronald Lanjouw

Hiten Khambhadia

Hiten Khambhadia is Head of Technology Europe bij TCS voor de financiële sector: banken, financiële dienstverleners en verzekeraars. 

Wouter Welling

Wouter Welling is coördinator digitale identiteitsbeleid bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij geeft leiding aan een team van beleidsexperts die werken aan de toekomst van het digitale identiteitsbeleid voor Nederland. Zij vertegenwoordigen bovendien ons land in Europese samenwerkingsnetwerken die werken aan een Europees kader voor digitale identiteit (ID-wallet). Zijn dagelijkse werkzaamheden betreffen vraagstukken rondom digitaal burgerschap, data-infrastructuur, eGovernance, digitale identiteit, eLegislation, (identiteits)architectuur, digitale ethiek, strategische innovatie, user-centric design, privacy en informatiebeveiliging.

Marit Hoefsloot

Marit is concept- en projectontwikkelaar bij het Future Internet Lab van Waag. Ze werkt aan projecten als Urbanite en ACROSS, gericht op de ontwikkeling van digitale platforms die zich baseren op waarden als openheid, eerlijkheid, inclusiviteit en duurzaamheid. Daarnaast doet Marit ontwerpend onderzoek naar datacommons en PlatformCoops.

Max Kortlander

Max Kortlander is schrijver en onderzoeker bij Waag. Hij richt zich op participatieve democratie, publiek-civiele samenwerking en mensenrechten in het digitale tijdperk. Met behulp van co-creatie en aanverwante public research-methoden adresseert hij de problemen van vandaag de dag. Zijn onderzoek vindt plaats in samenwerking met burgers, beleidsmakers, open-source developers en wetenschappers. Hij werkte aan vele publiek gefinancierde projecten, waaronder DECODE, Public Stack, Digital European Public Spaces, Hollandse Luchten, ACROSS, Urbanite, Cities-4-People en Mobility Urban Values.