Walter Hulsker

Tim van Doorn

Joeri Tranchet

Mark Beermann

De achtergrond van Mark Beermann is in de IT en communicatie-industrie als ondernemer, programma manager en sr. consultant. Actief op digitale technologie in het algemeen en 5G in het bijzonder. Mark organiseert al jaren het Nederland programma op Mobile World Congress Barcelona. Sterk in business development om partijen bij elkaar te brengen, bruggen en partnerships te bouwen om in (digitale) ecosystemen in co-creatie samen te werken aan nieuwe oplossingen.

Fred Hage

Inspirerende, hands-on manager, business consultant en projectleider die als coach en verbinder de ICT-afdeling zijn plek als aanjager van de technologisch gedreven innovaties binnen de organisatie en de maatschappij weet te geven. Kan zowel op C-level, met die-hard techneuten als met eindgebruikers over de ecosystemen, architectuur en operationele inzet van ICT-middelen communiceren en de hele omgeving enthousiast maken voor een vaak andere manieren van bekijken en werken, en natuurlijk samen resultaten bereiken.

Oscar van Veen

Als medeoprichter/-eigenaar verkocht Oscar van Veen na 20 jaar digital agency Mangrove (Rotterdam, Porto, NY) en stapte in 2018 over naar Port of Rotterdam. De uitdaging om het hele haven eco-systeem, samen met klant bedrijven, overheden en (tech-)partners efficiënt, duurzaam en veilig te maken, drijft hem om ’s ochtends op zijn e-scooter naar het World Port Center te rijden. In de Twin-transitie van digitaal en energie, trekt Oscar de eerste. “Als straks alle modaliteiten zoals schepen, trucks, treinen en drones met elkaar én met de fysieke infrastructuur willen ‘praten’, dan moet de draadloze connectiviteit daar klaar voor zijn!

Dylan Pricken

Jasper Nagtegaal

Jasper Nagtegaal is directeur Digitale Weerbaarheid binnen de RDI. In deze rol is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van toelating, certificering, toezicht en handhaving op het terrein van telecom, NIS/NIS2, Cyber Security Act, eIDAS/eIDAS2, Wdo en Peppol. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met de implementatie en opbouw van digitaal toezicht onder de NIS en eIDAS in Nederland. In die periode heeft hij ook veel gedaan op het coördineren en versterken van samenwerkend digitaal toezicht in Nederland.

Jorn van Steenis

Paul Wijngaard